Thursday, December 1, 2016

Siapa Kami???

Saya Mohd Zaironizam Daud dari Arrouha™ Group Malaysia. Pihak kami menerajui dalam
industri PEMBUATAN BUSUR PANAH TRADISIONAL yang beroperasi di Bt10 Hulu Langat,
Selangor.

Kepakaran kami adalah didalam industri pembuatan busur panah tradisional yang digunakan secara meluas oleh ramai PEMANAH dan ahli sukan serta golongan pelajar baik di MALAYSIA mahupun di negara jiran seperti di SINGAPURA dan juga di INDONESIA. Kami membantu golongan Pemanah, bakal Pemanah dan mereka yang ingin menceburi dalam sukan MEMANAH untuk memiliki busur panah BUATAN TEMPATAN yang BERKUALITI, TAHAN LASAK pada harga MAMPU MILIK.

Masalahnya adalah kebanyakan busur panah yang terdapat dipasaran adalah diimport dari negara luar berharga jauh lebih mahal dan kebanyakan menggunakan material (kulit ) yang tidak suci dari segi syarak ( kulit KHINZIR).

Kami menawarkan perkhidmatan konsultansi dan khidmat nasihat untuk memiliki busur yang sesuai. Selain itu juga kami ada juga menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan dan baik pulih busur. Pelanggan kami berpeluang untuk memilih sendiri desain untuk setiap busur. Untuk mendapatkan perkhidmatan kami para pelanggan boleh datang sendiri ke Bengkel Pembuatan Arrouha seperti alamat dibawah atau melayari website seperti dibawah.

>> http://busurpanahmalaysia.blogspot.my/2016/04/kuda-arab-ankara.html

Arrouha Sports and Outdoors

No 22, Jalan Mutiara 4/2,
Tmn Sri Nanding,

43100 Hulu

Langat, Selangor
Tahun ditubuhkan: 2012 Call / Whatsapp 
Zairol Daud

+60192781829


zairo@arrouha.com"Jangan Cakap Abang Tak Panah"Our Location


No comments:

Post a Comment